Vyhadvam dta ...


Spracovanie a konzervovanie mäsa Spracovanie a konzervovanie mäsa


10.11 Spracovanie a konzervovanie mäsa

Táto trieda zahŕňa:
- prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním alebo balením mäsa: hovädzieho, bravčového, jahňacieho, zajačieho, baranieho, ťavieho atď.
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po porážkach / v kusoch
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po rezaní / v plátkoch, kúskoch

Táto trieda tiež zahŕňa:
- zabíjanie a spracovanie veľrýb na pevnine alebo na špecializovaných lodiach
- výrobu kože a kožušiny pochádzajúcich z bitúnkov, vrátane kožušníctva
- výrobu bravčovej masti a iných jedlých tukov živočíšneho pôvodu
- spracovanie vnútorností zvierat
- výrobu jatočnej vlny

Táto trieda vylučuje:
- výrobu jedlých hydinových tukov, pozri 1.12
- balenie mäsa, pozri 82.92

zobrazeno 1 - 20 / nalezeno 642 firem
Reklama
J.Kráľa 1697, Beluša
Viničná 404, Dudince
Pažického 4/399, Myjava
Novozámocká 184, Nitra
Dolná štvrť 884, Myjava
Hlavná 357, Lehota
Povodská 14, Dunajská Streda
Záblatská 471, Trenčín - Záblatie
M. Rázusa 15/3930, Žilina
Chalúpková 34, Prešov
SNP 6, Rozhanovce
Hlavná 471, Kamenná Poruba
Trebatice 124, Trebatice
Sekčovská 15, Prešov
Užhorodská č.86, Michalovce
Záhradná 7, Michalovce
Nad traťou 1, Kežmarok
Hlavná 536, Nitrianske Rudno
Komárňanská cesta 13, Nové Zámky
Reklama



Chcete vedieť viac

Ochrana proti spamovac�m robot�m. Odpov�zte pros�m na n�sleduj�c� ot�zku: Jak� je letos rok?
Rýchly kontakt

Dun & Bradstreet Slovakia, s.r.o.
Ružinovská 3
821 02 Bratislava

pondelok - piatok:
8:00 - 16:00

T +421 32 746 26 40
podpora.sk@dnb.com