Vyhadvam dta ...


Spracovanie a konzervovanie mäsa Spracovanie a konzervovanie mäsa


10.11 Spracovanie a konzervovanie mäsa

Táto trieda zahŕňa:
- prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním alebo balením mäsa: hovädzieho, bravčového, jahňacieho, zajačieho, baranieho, ťavieho atď.
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po porážkach / v kusoch
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po rezaní / v plátkoch, kúskoch

Táto trieda tiež zahŕňa:
- zabíjanie a spracovanie veľrýb na pevnine alebo na špecializovaných lodiach
- výrobu kože a kožušiny pochádzajúcich z bitúnkov, vrátane kožušníctva
- výrobu bravčovej masti a iných jedlých tukov živočíšneho pôvodu
- spracovanie vnútorností zvierat
- výrobu jatočnej vlny

Táto trieda vylučuje:
- výrobu jedlých hydinových tukov, pozri 1.12
- balenie mäsa, pozri 82.92

zobrazeno 1 - 20 / nalezeno 43 firem
Reklama
J.Kráľa 1697, Beluša
Červený Kameň, Červený Kameň
Viničná 404, Dudince
Pažického 4/399, Myjava
Novozámocká 184, Nitra
Gemerská 3, Košice - mestská časť Juh
Dolná štvrť 884, Myjava
Hlavná 357, Lehota
Povodská 14, Dunajská Streda
Záblatská 471, Trenčín - Záblatie
Lučenská 1156, Veľký Krtíš
M. Rázusa 15/3930, Žilina
Sebechleby 144, Sebechleby
Štefánikovo nám.593, Kopčany
Chalúpková 34, Prešov
SNP 6, Rozhanovce
Hlavná 471, Kamenná Poruba
Trebatice 124, Trebatice
Reklama



Chcete vedieť viac

Ochrana proti spamovacm robotm. Odpovzte prosm na nsledujc otzku: Jak je letos rok?
Rýchly kontakt

Bisnode Slovensko, s.r.o.
Ľ. Stárka 2150/16
911 05   Trenčín

T +421 32 746 26 40
F +421 32 743 17 77
info@bisnode.sk