Vyhadvam dta ...


Spracovanie a konzervovanie mäsa Spracovanie a konzervovanie mäsa


10.11 Spracovanie a konzervovanie mäsa

Táto trieda zahŕňa:
- prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním alebo balením mäsa: hovädzieho, bravčového, jahňacieho, zajačieho, baranieho, ťavieho atď.
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po porážkach / v kusoch
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po rezaní / v plátkoch, kúskoch

Táto trieda tiež zahŕňa:
- zabíjanie a spracovanie veľrýb na pevnine alebo na špecializovaných lodiach
- výrobu kože a kožušiny pochádzajúcich z bitúnkov, vrátane kožušníctva
- výrobu bravčovej masti a iných jedlých tukov živočíšneho pôvodu
- spracovanie vnútorností zvierat
- výrobu jatočnej vlny

Táto trieda vylučuje:
- výrobu jedlých hydinových tukov, pozri 1.12
- balenie mäsa, pozri 82.92

zobrazeno 1 - 20 / nalezeno 689 firem
Reklama
J.Kráľa 1697, Beluša
Červený Kameň, Červený Kameň
Viničná 404, Dudince
Pažického 4/399, Myjava
Novozámocká 184, Nitra
Gemerská 3, Košice - mestská časť Juh
Dolná štvrť 884, Myjava
Hlavná 357, Lehota
Povodská 14, Dunajská Streda
Záblatská 471, Trenčín - Záblatie
Lučenská 1156, Veľký Krtíš
M. Rázusa 15/3930, Žilina
Chalúpková 34, Prešov
SNP 6, Rozhanovce
Hlavná 471, Kamenná Poruba
Trebatice 124, Trebatice
Sekčovská 15, Prešov
Užhorodská č.86, Michalovce
Reklama



Chcete vedieť viac

Ochrana proti spamovac�m robot�m. Odpov�zte pros�m na n�sleduj�c� ot�zku: Jak� je letos rok?
Rýchly kontakt

Dun & Bradstreet Slovakia, s.r.o.
Ružinovská 3
821 02 Bratislava

pondelok - piatok:
8:00 - 16:00

T +421 32 746 26 40
podpora.sk@dnb.com