Vyhľadávam dáta ...
TLAČOVÉ ZPRÁVY / Obchodní a odborné služby


OTS: Grand Hotel Kempinski High Tatras je podľa TREND Top 2017 opäť najlepším hotelom na Slovensku

17.03.2017

Grand Hotel Kempinski High Tatras sa aj tento rok umiestnil na prvom mieste prestížneho rebríčka Top Trend 2017. V hodnotení získal 18,5 bodov z možných 20. Hotelová Grand Restaurant sa umiestnila v top desiatke reštaurácií na Slovensku. Jej šéfkuchár Tomáš Tejbus obhájil svoju pozíciu medzi najlepšími šéfkuchármi a medzi 10 najlepšími someliérmi na Slovensku má svoje miesto aj someliér Grand Hotela Kempinski High Tatras Matúš Hamara.

Náš hotel získal počas 8 rokov od jeho otvorenia viacero odborných ocenení. Medzi tie najprestížnejšie na Slovensku určite patrí Top Trend.

Najväčším ocenením našej práce sú však spokojní hostia, ktorí k sa k nám radi vracajú, komentuje výsledky generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras Kathrin Noll. Tohtoročné víťazstvo v rebríčku Top Trend 2017 je podľa nej zároveň ohodnotením kvality poskytovaných služieb a tiež snahy o bezchybný servis zo strany personálu.

Pre našich hostí pripravujeme jedlá najmä zo sezónnych a lokálnych surovín. Snažíme sa držať tradícií tatranského regiónu a sme radi, že to oceňujú nielen naši hostia, ale aj odborníci, hovorí šéfkuchár Grand Restaurant Tomáš Tejbus, ktorý bol zaradený medzi 20 najlepších slovenských šéfkuchárov. Aké vína sa hodia najlepšie ku kulinárskym špecialitám, ktoré pripravuje Tomáš Tejbus so svojim tímom, hosťom odporúča someliér Matúš Hamara.

V hotelovej vinotéke máme v ponuke viac ako 300 druhov vín a hosťom vieme odporučiť rôzne zahraničné, ale aj vzácne regionálne vína, približuje Matúš Hamara jeden z desiatich najlepších someliérov na Slovensku. V kategóriách šéfkuchár a someliér sa neurčuje poradie, vybraní a ocenení sú tí najlepší na Slovensku.

V hodnotení TREND Top 2017 sa kladie pri reštauráciách dôraz  na kvalitu jedla, servisu, prostredia a tiež na pomer kvality a ceny. Pri hoteloch na servis, vybavenie a tiež na pomer kvality a cien. Hotely a reštaurácie navštevovali hodnotitelia TREND-u od júna 2016 do marca 2017, a tak ako po minulé roky sa hodnotilo formou mystery shoppingu, teda anonymných návštev.

Celkom bolo v 15. ročníku ohodnotených vyše 200 reštaurácií a hotelov.

 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona. 

 

 

 



viac informácií o: Grand Hotel Kempinski High Tatras
Chcete vedieť viac

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?
Partneri

GoPay Platby databáze firem

 

Rýchly kontakt

Bisnode Slovensko, s.r.o.
Ľ. Stárka 2150/16
911 05   Trenčín

T +421 32 746 26 40
F +421 32 743 17 77
info@bisnode.sk

Tento web používa cookies na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a k analýze návštevnosti. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.